EUROTECHNO.eu

Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)French (Fr)Russian (CIS)Hungarian (formal)

Társaságunk számára a legfontosabb az ügyfelek megelégedettsége

Minden projekthez egyénileg állunk hozzá, azért hogy teljesítsük ügyfeleink elvárását és egyúttal betartsuk annak az államnak a követelményeit, melyben a projekt kivitelezésre kerül. Különös figyelmet fordítunk a projekt határidejének, és meghatározott költségvetésének a betartására. Annak érdekében, hogy szolgáltatásaink minősége folyamatosan magas színvonalú legyen, bevezettük és követjük minőségmenedzsmentünkben az EN ISO 9001:2009 szabványt. Társaságunk 2009-ben auditáltatta a rendszert, s azóta is folyamatosan igyekszünk hatékonyabbá fejleszteni.

Az építési projektek minősége nagy mértékben függ a kivitelezők munkájának a minőségétől, s ezért mindig komoly hangsúlyt fektetünk a kivitelezők megfelelő kiválasztására, akiket majd az ügyfeleinknek ajánlunk. Társaságunk magas szintű tanácsadókat és projekt menedzsereket alkalmaz, akik a projekt teljes lebonyolítása során az ügyfelek szolgálatára állnak. A kiváló projekt menedzser és tanácsadó csapatnak köszönhetően, képesek vagyunk ügyfeleink minden kívánságát, elvárását teljesíteni.

Érdekel a véleményük

Az esetben, ha elégedettek szolgáltatásaink minőségével, örömet szereznek nekünk, ha ajánlanak minket partnereiknek. Az esetben, ha nincsenek megelégedve, kérjük, írják meg kifogásaikat. Minden pozitív vagy negatív véleményt köszönettel fogadunk.

Ön éppen itt van: Bevezetés Minőség