EUROTECHNO.eu

Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)French (Fr)Russian (CIS)Hungarian (formal)

Társaságunkról

Társaságunk már nyolc éve működik a cseh és a külföldi piacokon. Fő profilunk építési projektek műszaki támogatásának ellátása, főként szórakoztató és üzleti centrumok beruházói részére. Társaságunk 2003-ben alakult a Cseh Köztársaság területén, új üzleti központok beruházóinak részére nyújtott műszaki felügyeleti szolgáltatásokkal. A nyolc év alatt külföldi projektekbe is bekapcsolódtunk, először Belgiumban, majd Lengyelországban és Magyarországon. 2006-tól kezdve tanácsadói szolgáltatást is nyújtunk luxemburgi, portugál, bolgár és szlovák beruházók részére.

A kiváló csapatnak és a jól kiválasztott kivitelezőknek köszönhetően magas színvonalú szolgáltatásokat tudunk biztosítani és az beruházók minden igényére rugalmasan reagálunk.

A legismertebb projekt, melyben részt vettünk, a Belgiumban megvalósított Médiacité Liège üzleti és szórakoztató centrum volt. A projekt 2009 októberében fejeződött be, és legnagyobb különlegessége az építészeti design, melynek kivitelezése nagyon igényes volt. Utolsó, befejezett projektunk a Budapesten megvalósított Corvin Bevásárlóközpont. A projektbenműszaki ellenőrként és bérlői koordinátori szerepben vettünk részt a beruházó megbízásából. A kereskedelmi központ 2010 októberében nyílt meg ünnepélyesen.

Amennyiben tevékenységeink eredményéről szeretne többet megtudni, kérem, folytassa a Projektek menü pontban.

Ön éppen itt van: Bevezetés A társaságról