EUROTECHNO.eu

Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)French (Fr)Russian (CIS)Hungarian (formal)

Műszaki felügyelet a beruházó megbízásából

Ajánljuk szolgáltatásainkat az építkezések előkészítésében és kivitelezésében, kiemelten műszaki felügyeleti szempontból. Csapatunk a projekt teljes időtartam során, kezdve az előkészítéstől, tendereztetési eljárásoktól, a kivitelezésen át az esetleges garanciális szolgáltatásokig az ügyfelek rendelkezésére áll.

Még több...

Bérlői koordináció

Ügyfeleinknek mind műszaki, mind adminisztratív ügyekben segítséget nyújtunk a bevásárlóközpontok fejlesztésénél, a kereskedelmi területek bérlői kiépítésének koordinálása során. Célunk az, hogy ügyfeleink részére minden olyan információt és segítséget megadjunk, mely szükséges a bérlők zavartalan munkavégzéséhez, illetve az üzletek időben való kinyitásához.

Még több...

Műszaki segítségnyújtás környezetbarát építkezéseknél

Társaságunk teljeskörű segítséget nyújt az ügyfeleknek a projektek teljes tanúsítványszerzési folyamata során, és támogatja a hosszútávú környezetmenedzsment koncepcióját, mely túlmutat a puszta kivitelezési fázison, létrehozva egy a fenntartható fejlődéssel harmonizáló épületet (BREEAM, HQE, LEED, stb.). A tanúsítás függ a projekt helyétől, a pénzügyi lehetőségektől és a helyi feltételektől.

Még több...

Ön éppen itt van: Bevezetés Szolgáltatások