EUROTECHNO.eu

Čeština (Česká republika)English (United Kingdom)French (Fr)Russian (CIS)Hungarian (formal)

Bérlői koordináció

Ügyfeleinknek mind műszaki, mind adminisztratív ügyekben segítséget nyújtunk a bevásárlóközpontok fejlesztésénél, a kereskedelmi területek bérlői kiépítésének koordinálása során. Célunk az, hogy ügyfeleink részére minden olyan információt és segítséget megadjunk, mely szükséges a bérlők zavartalan munkavégzéséhez, illetve az üzletek időben való kinyitásához.

A bérlők koordináció keretén belül elkészítjük a kereskedelmi területek vázlatterveit és műszaki támogatást biztosítunk a bérbeadási osztály részére. A hatóságokkal előzetes egyeztetéseket kezdeményezünk, melyeknek célja az egészségügyi, tűzbiztonsági és építészeti előírások maradéktalan betartása. Folyamatosan ellenőrizzük a bérlői fizetési folyamatokat, a költségvetéseket és a műszaki specifikációkban megadott követelmények betartását. További feladatunk, hogy rendszeresen tájékoztassuk a bérlőket a különféle változásokról és a központ belső tereinek kivitelezése közben beálló korlátozásokról. A bérlők munkáját támogatjuk abban is, hogy rendben megszerezzék az összes szükséges engedélyt.

A kereskedelmi bérlemények fejlesztése részeként felügyeljük a bérlőknek nyújtandó szolgáltatások megfelelő kiépítését, átadás-átvételi dokumentumokat készítünk, továbbá nyomon követjük a bérlői kiépítést és gondoskodunk arról, hogy maradéktalanul be legyenek tartva a biztonsági előírások és a beruházó utasításai. Legfontosabb feladatunk az, hogy meggyőződjünk arról, a munkálatok a terveknek megfelelnek és a határidők betartásával történik a kivitelezés.

Ön éppen itt van: Bevezetés Szolgáltatások Bérlői koordináció